Slide 2
Jajka faszerowane a la makrela

Jajka faszerowane a la makrela  

Calendar icon 13 kwietnia 2022

Składniki: 3 jajka ugotowane na twardo

               wędzone tofu 1/2 kostki

               majonez 1 łyżka

               cebula 1/3 sztuki

               koperek 1/2 łyżeczki

               oliwa z oliwek 1 łyżeczka

               kiszony ogórek 2 sztuki

               sól i pieprz

Sposób przygotowania: Tofu dzielimy na mniejsze kawałki, jajka obieramy, wydrążamy żółtka. Cebulę siekamy i smażymy na patelni z dodatkiem oliwy, aż się zarumieni i zmięknie. Odstawiamy do wystudzenia. Tofu, żółtka i cebulę miksujemy blenderem. Kiedy składniki się
odpowiednio połączą, dodajemy majonez, posiekany koperek, pieprz i sól do smaku. Ogórka kiszonego kroimy w drobną kostkę. Do jajek wkładamy farsz, dekorujemy ogórkiem kiszonym.

Cześć! Jestem Beata poznaj mnie bliżej

Jestem dyplomowanym dietetykiem z wieloletnim stażem pracy, zatem możesz mieć pewność, że będzie nad Tobą czuwała osoba, która ma doświadczenie i odpowiednie kwalifikacje. Moja oferta idealnie sprawdzi się u Ciebie jeśli: * chcesz zacząć jeść zdrowo i smacznie * nie chcesz rezygnować ze swoich ulubionych potraw * masz wrażenie, że ciągle jesteś na diecie, ale bez efektów * potrzebujesz indywidualnego podejścia lub diety w wybranych jednostkach chorobowych. Dokładnie tak jak Ty lubię jeść smacznie i zdrowo, ale nie lubię spędzać długich godzin w kuchni. Możesz mieć pewność, że potrawy, które dla Ciebie przygotuję nie będą czasochłonne, a proponowane przeze mnie smaki na pewno przypadną Ci do gustu. Przekonasz się, że Twoja dieta nigdy wcześniej nie była tak smaczna!

Czytaj więcej

Zadzwoń, aby umówić się na wizytę

Gratulacje! Produkt został dodany do Twojego koszyka

Kontynuuj zakupy Przejdź do koszyka

Ten produkt znajduje się obecnie w koszyku

Kontynuuj zakupy Przejdź do koszyka
Ta strona używa cookie i innych technologii. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.