Slide 2
Jajka faszerowane a la makrela

Jajka faszerowane a la makrela  

Calendar icon 13 kwietnia 2022

Składniki: 3 jajka ugotowane na twardo

               wędzone tofu 1/2 kostki

               majonez 1 łyżka

               cebula 1/3 sztuki

               koperek 1/2 łyżeczki

               oliwa z oliwek 1 łyżeczka

               kiszony ogórek 2 sztuki

               sól i pieprz

Sposób przygotowania: Tofu dzielimy na mniejsze kawałki, jajka obieramy, wydrążamy żółtka. Cebulę siekamy i smażymy na patelni z dodatkiem oliwy, aż się zarumieni i zmięknie. Odstawiamy do wystudzenia. Tofu, żółtka i cebulę miksujemy blenderem. Kiedy składniki się
odpowiednio połączą, dodajemy majonez, posiekany koperek, pieprz i sól do smaku. Ogórka kiszonego kroimy w drobną kostkę. Do jajek wkładamy farsz, dekorujemy ogórkiem kiszonym.

Jestem Beata poznaj mnie bliżej

Dzięki zdobytej wiedzy z psychodietetyki i żywienia człowieka uczę jak osiągnąć zamierzony cel i utrzymać efekty. W moje Poradni Dietetycznej znajdziesz wsparcie dietetyczne i solidną dawkę motywacji. Nie tylko pomagam zmieniać nawyki żywieniowe i redukować zbędne kilogramy, ale również edukuję, wspólnie rozpoznajemy przyczyny niewłaściwego odżywiania się

Czytaj więcej

Zadzwoń, aby umówić się na wizytę

Gratulacje! Produkt został dodany do Twojego koszyka

Kontynuuj zakupy Przejdź do koszyka

Ten produkt znajduje się obecnie w koszyku

Kontynuuj zakupy Przejdź do koszyka
Ta strona używa cookie i innych technologii. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.